De Plusser en Thuis in…

Voor de lokale krant Dordt Centraal werkte ik een aantal jaren als vaste freelancer en journalist. Ik maakte vanaf 2017 tot 2020 de redactionele bijdragen voor de seniorenkrant De Plusser en Thuis in Papendrecht en Thuis in Stadspolders en Dubbeldam. De links naar de edities waaraan ik meewerkte zijn allemaal via de pagina van Dordt Centraal terug te vinden, maar in mijn archief vond ik ook nog een artikel over de Beleeftuin bij het Parkhuis. Dit artikel heeft alles in zich waar ik tijdens mijn werkzaamheden voor Dordt Centraal het meeste van genoot: ik mocht dwalen en ontdekken, in gesprek gaan en vooral supernieuwsgierig zijn. En eenmaal weer achter mijn laptop kon ik dan zelf iets moois van creëren. De tuin is door de nieuwbouw van het Parkhuis helaas verdwenen, daarom is het des te leuker om het artikel hieronder te delen. 

Met de komst van corona brak er een nieuwe tijd aan. Ook voor mij persoonlijk. De werkzaamheden voor Dordt Centraal kwamen stil te liggen en mijn agenda vulde zich met andere dingen. Ik kijk met veel plezier terug op de samenwerkingen en de mooie contacten die ik er opdeed!

Links naar de edities

Hieronder de directe links naar een aantal edities waar ik de artikelen voor schreef. Ik schreef de artikelen voor ongeveer 15 edities per jaar. Te veel dus om allemaal hier te delen, maar hieronder een aantal links om een indruk te geven:

Lees hier een van de eerste edities van de Plusser waar ik de artikelen voor schreef. Met onder andere artikelen over W.H.O.P. goes pop, fithockey, het Combibad en de Dordtse Seniorenbond.

Lees hier een van de eerste edities van Thuis in Stadspolders en Dubbeldam waar ik de artikelen voor schreef. Met onder andere artikelen over het sociaal wijkteam Stadspolders, de bewonersvereniging Middenhoeve en 150 jaar D.V.O. in Dubbeldam.

Lees hier een van de eerste edities van Thuis in Papendrecht waar ik de artikelen voor schreef. Met onder andere kung fu in Papendrecht, Puur Papendrecht en een interview met illustrator Randy de Haas. 

Beleeftuin