schrijven

ik schrijf je verhaal

ik schrijf je verhaal

Heb je een verhaal dat je met de buitenwereld wilt delen en wil je dat iemand anders dan jij dat verhaal schrijft? Laten we eens praten. Misschien is je verhaal geschikt voor een van de media waar ik voor werk, misschien heb je zelf ideeën over hoe je je verhaal aan de buitenwereld wilt presenteren. Samen kunnen we de mogelijkheden doorspreken.

Er zijn verschillende opdrachtgevers die mij regelmatig inschakelen als schrijver. Mijn werkwijze? Naar aanleiding van een of meerdere interviews schrijf ik artikelen, verhalen, teksten en nieuwsbrieven. Soms maak ik ook complete kranten of magazines. Het tarief hangt helemaal af van de lengte en duur van de opdracht. Neem dus contact op voor meer informatie!

Als ik tijd heb, schrijf ik zelf ook graag. Soms deel ik wat op social media, of in mijn nieuwsbrief. Er zijn wat boeken verkrijgbaar die ik heb geschreven (of waaraan ik als auteur heb meegewerkt) en boek nummer vier én vijf komen eraan. Als het zover is, dan wordt dat uiteraard uitgebreid gedeeld!

Verhalen die ik schreef voor anderen

Voor het tijdschrift Mijn Geheim schrijf ik al jaren levensverhalen, verhalen van verschillende mensen, over uiteenlopende onderwerpen. Te veel om allemaal op deze website te plaatsen, maar een deel vind je op de pagina portfolio.

Lees meer…

Mijn eigen verhaal – Roman de Kaper

Als je bij anderen de diepte ingaat, moet je zelf ook met de billen bloot, dacht ik. Dus besloot ik mijn eigen verhaal ook met de wereld te delen. Daaruit is de roman De Kaper ontstaan, die eind 2020 uitkwam.

Lees meer…

Verhalen voor diverse opdrachtgevers

Voor diverse opdrachtgevers ben ik regelmatig in de weer om verhalen te schrijven. Over mooie initiatieven bijvoorbeeld, of leuke activiteiten in de stad. Deze worden intern gebruikt, online gedeeld of in nieuwsbrieven of magazines.

Lees meer…

Veerle van Leer met Veer (fietsplezierbeginthier): “Ik voelde me tijdens het interview met Jet helemaal op mijn gemak, niks was te veel. Bijzonder hoe iemand van een losse brij aan informatie zo’n duidelijk en sterk verhaal kan maken. Ik wens dat Jet op die manier nog veel mensen mag helpen!”