portfolio

een greep uit alles wat ik ooit deed…

Dit portfolio bevat een overzicht van verhalen die ik heb geschreven, projecten die ik heb afgerond en samenwerkingen die ik ben aangegaan sinds ik me met schrijven bezighoud. Het is slechts een heel klein deel van alles wat ik de afgelopen jaren heb gedaan, maar het bevat een goede weergave van wat ik doe en heb gedaan. De komende tijd zal deze pagina nog verder aangevuld worden, met projecten uit het heden, maar ook uit het verleden. Zo is er altijd weer iets nieuws op te vinden! 

Fietstastisch!

Fietstastisch!

Veerle deed aan veldrijden op hoog niveau, maar stopte in 2023 met de topsport. Het was tijd voor een andere leven, maar fietsen staat nog steeds centraal.

Ik vertrek!

Ik vertrek!

Twee keer in korte tijd hoorde ik over oud-klasgenoten die de sprong waagden om in het buitenland te gaan wonen. Twee keer ‘Ik vertrek’! Daar moest ik natuurlijk wat mee.

Adem in, adem uit

Adem in, adem uit

Het is verbazingwekkend wat een verkeerde ademhaling aan negatieve gevolgen kan hebben voor je algemeen welbevinden. Voor Mijn Geheim schreef ik erover.

Boeken

Boeken

De afgelopen jaren werkte ik mee aan diverse boeken, als redacteur of corrector, maar ook als begeleider bij het vormgevingsproces.