Boeken

De afgelopen jaren heb ik mee gewerkt aan tientallen boeken, in opdracht van uitgeverijen, maar ook van zelfstandige auteurs. Hieronder een kleine greep uit de boeken waaraan ik een bijdrage heb geleverd als redacteur of corrector. Bij een aantal boeken ben ik in opdracht van een uitgeverij betrokken geweest bij de begeleiding van de auteur gedurende het hele proces, van de vormgeving tot aan de drukker en het opstellen van een goed doordacht marketingplan.

Ben je ook toe aan een redactieronde, of wil je graag wat ondersteuning bij het vormgevingsproces of de marketing van je boek? Laat het weten via het contactformulier.

Titels: 

Zeker van haar zaak (Anita Nauta), Lizzy Klaver en de ster van Nazkyr (Nathan van de Wouw), Testimony (Neal Morse), Bastaardzoon (Hans Erkens), De Rottum Expeditie (Peter van der Schelde), MultiLaws, multifunctionele wetten voor meer geluk en succes (Petra van den Berg), Missie Wereldvrede (May-May Meijer), Sterker door tegenslag (Inge Miltenburg-Bos), Anders Wijs (Jellie de Roos de Jong), Roze Bikini (Ingrid Vermulst), Aztarlan (Anahita Visser), De Vibe en Eenvoudiger Leven (Mark Verhees), Liefdevol Organiseren (Roelien Dekker), LOT33 (Helene Smit), De Eerste Priesteres (Jacqueline Zirkzee), Levens Echt (Renate O’Prinsen), en vele anderen.

Boekomslagen