Ik vertrek!

Twee keer in korte tijd hoorde ik over oud-klasgenoten die de sprong waagden om in het buitenland te gaan wonen. Twee keer ‘Ik vertrek’! Daar moest ik natuurlijk wat mee. De redactie van Mijn Geheim Special vond het ook leuk als ik ermee aan de slag zou gaan, dus verzamelde ik avontuurlijke verhalen over vertrekken naar het buitenland!

Ik interviewde onder andere Sanne Kunnen, die met haar man Wilco een kasteel kocht in Frankrijk: Château Dore les Tours. Ook ging ik in gesprek met Hannelore Heblij, bij wie je tegenwoordig kunt verblijven in Casa Rilore in Italië. Bianca vertelde een mooi verhaal over haar komst naar Dordrecht én haar vertrek en Monique verloor haar hart aan Terschelling en woont daar nu voorlopig. Dan als laatste het verhaal van Ellen, die een echte nomade is. Met haar camper reisde ze door Europa. Hoe zij op dat idee kwam, lees je in bijgevoegd verhaal. Veel leesplezier!

MGS2403-p46-50-Ik-Vertrek

Sinds 2011 werk ik voor levensverhalentijdschrift Mijn Geheim. Niet alleen schrijf ik verhalen over uiteenlopende thema’s, ik lever ook een bijdrage aan vaste rubrieken, was een tijdlang columniste en verrichtte eindredactiewerkzaamheden. Een snelle rekensom vertelt dat ik tussen de 30 en 50 verhalen per jaar schrijf voor Mijn Geheim. Te veel om allemaal op deze site te plaatsen, daarom rouleer ik deze. Heb jij een verhaal te vertellen dat past bij Mijn Geheim? Stuur me een mail: jet@jethoogerwaard.nl.