Schrijfcursussen najaar 2024

Kom je kennismaken?

Loop jij met een verhaal rond dat je graag wilt schrijven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil jij eindelijk dat (levens)verhaal op papier zetten? Lijkt het je wel wat om in een groep aan de slag te gaan? Dan vind je het vast leuk om deel te nemen aan een van mijn twee schrijfcursussen die binnenkort weer starten op de VU in Papendrecht. Kom op 26 september langs bij de informatieavond van de VU in Papendrecht om kennis te maken! De avond start om 19 uur.

Schrijftips en opdrachten

Het schrijven van een verhaal kent de nodige uitdagingen. Ik weet door mijn kennis en ervaring precies waar jij als schrijver tegenaan loopt. Tijdens de lessen krijg je tips en opdrachten waardoor jij je verhaal op papier krijgt, op de manier die bij jou past.

Schrijfcursus Levensverhaal schrijven

De cursus Levensverhaal schrijven gaat in op de uitdagingen waar je mee te maken krijgt wanneer je een waargebeurd verhaal schrijft, maar behandelt daarnaast ook verschillende thema’s die waardevol zijn als je fictie schrijft.

Schrijfcursus Plezier in schrijven

De cursus Plezier in schrijven doet vooral een beroep op je creativiteit en vereist enige basiskennis. Beide cursussen brengen jou als schrijver gegarandeerd weer een stapje verder.

Ik zit er al klaar voor om jou te ondersteunen met het schrijven, hoor. Ben jij ook klaar om te beginnen? Dan hoop ik je te zien!


Reviews van enkele cursisten:

‘De docent is enthousiasmerend en motiverend.’
‘Vooral de praktijkoefeningen vond ik erg leuk en interessant.’
‘De terugkoppeling was heel waardevol en bracht me weer verder.’
‘Weten dat je niet de enige bent die tegen hobbels aanloopt, is erg fijn.’
‘De praktische tips maakten dat mijn verhalen veel beter werden.’